Diferències

Ací es mostren les diferències entre la revisió seleccionada i la versió actual de la pàgina.

Enllaç a la visualització de la comparació

Ambdós costats versió prèvia Revisió prèvia
Ultima revisió Ambdós costats nova versio
ca:start [2019/04/24 07:23]
simplo [Presentació d'aquest wiki]
ca:start [2019/04/24 07:34]
simplo [Han dit sobre Ted]
Línia 47: Línia 47:
 > "Ted Trainer porta molts anys promovent una visió d'un futur postcreixement local i cooperatiu. Al mateix temps, ens mostra la futilitat pràctica d'​intentar mantenir el consumisme i el creixement amb // màgiques // noves tecnologies. Els responsables de polítiques públiques a l'ús i les principals organitzacions ecologistes han premiat la seva contribució clarament significativa al nostre debat col·lectiu sobre la sostenibilitat simplement ignorant-. Trainer ens ofereix l'​autèntica // veritat incòmoda //, una veritat que tot i així no podem evitar. " (** [[http://​www.postcarbon.org/​our-people/​richard-heinberg-2/​|Richard Heinberg]] **) > "Ted Trainer porta molts anys promovent una visió d'un futur postcreixement local i cooperatiu. Al mateix temps, ens mostra la futilitat pràctica d'​intentar mantenir el consumisme i el creixement amb // màgiques // noves tecnologies. Els responsables de polítiques públiques a l'ús i les principals organitzacions ecologistes han premiat la seva contribució clarament significativa al nostre debat col·lectiu sobre la sostenibilitat simplement ignorant-. Trainer ens ofereix l'​autèntica // veritat incòmoda //, una veritat que tot i així no podem evitar. " (** [[http://​www.postcarbon.org/​our-people/​richard-heinberg-2/​|Richard Heinberg]] **)
  
-> "Un mestre el missatge del qual portarem amb nosaltres cada vegada que anem a conrear la nostra horta, cada vegada que pensem en l'​educació que donem a les nostres filles i fills, cada vegada que sentim la nàusea davant el que ens envolta. Encara que actualment el ressò del seu missatge tot just s'​escolti fora de certs cercles activistes internacionals -principalment de països de llengua anglesa, estic convençut que les seves idees seran una llavor que fructificarà en molts llocs. " (** [[http: //​www.casdeiro.info | Manuel Casal Lodeiro]] **)+> "Un mestre el missatge del qual portarem amb nosaltres cada vegada que anem a conrear la nostra horta, cada vegada que pensem en l'​educació que donem a les nostres filles i fills, cada vegada que sentim la nàusea davant el que ens envolta. Encara que actualment el ressò del seu missatge tot just s'​escolti fora de certs cercles activistes internacionals -principalment de països de llengua anglesa, estic convençut que les seves idees seran una llavor que fructificarà en molts llocs. " (** [[http: //​www.casdeiro.info|Manuel Casal Lodeiro]] **)
  
-> "El pensador australià constitueix un exemple d'​aquesta coherència que es reclama als teòrics socials, ja que amb la seva senzilla manera de viure demostra que és possible una bona vida, i com moltes persones implicades en formes de vida tradicional o ecoaldees, afirma que és possible dur vides // idíl·liques // amb poc més que unes poques eines manuals i materials naturals d'​origen local, i sentint la seguretat del suport de la pròpia comunitat. " (** [[http: //​www.casdeiro.info | Manuel Casal Lodeiro]] **)+> "El pensador australià constitueix un exemple d'​aquesta coherència que es reclama als teòrics socials, ja que amb la seva senzilla manera de viure demostra que és possible una bona vida, i com moltes persones implicades en formes de vida tradicional o ecoaldees, afirma que és possible dur vides // idíl·liques // amb poc més que unes poques eines manuals i materials naturals d'​origen local, i sentint la seguretat del suport de la pròpia comunitat. " (** [[http: //​www.casdeiro.info|Manuel Casal Lodeiro]] **)
  
-> "Ted Trainer és un dels autors que més èmfasi fa en la necessària transformació en un sentit profund dels actuals sistemes educatius en les societats industrialitzades,​ com a pas imprescindible en la creació d'una nova societat més justa i resilient."​ (** [[http: //​www.casdeiro.info | Manuel Casal Lodeiro]] **)+> "Ted Trainer és un dels autors que més èmfasi fa en la necessària transformació en un sentit profund dels actuals sistemes educatius en les societats industrialitzades,​ com a pas imprescindible en la creació d'una nova societat més justa i resilient."​ (** [[http: //​www.casdeiro.info|Manuel Casal Lodeiro]] **)